Een aangepaste look & feel voor Exact Synergy

Style sheet van PANGAEA

Een externe stylesheet ontworpen door PANGAEA Digital Agency kan een revolutie teweegbrengen in de gebruikerservaring van Exact Synergy door het een modernere en rustigere uitstraling te geven.

 PANGAEA, bekend om zijn expertise in digitale innovatie, heeft een stylesheet ontwikkeld die naadloos integreert met de bestaande Exact Synergy-omgeving. Dit zorgt niet alleen voor een frisse en moderne look, maar optimaliseert ook de interactie tussen de gebruiker en het systeem. De nieuwe ontwerpelementen, zoals verbeterde typografie, subtiele kleurenschema’s en dynamische interactieve componenten, dragen bij aan een rustigere gebruikerservaring die de dagelijkse workflow ondersteunt.

Hoe activeren met EasyScript

De implementatie is eenvoudig. Je plaats een link naar de style sheet in de sectie van je verzoekdefinitie. Voor de overige kaarten (klanten, leveranciers, projecten, artikelen, medewerkers etc.) waar vrije secties niet beschikbaar zijn, biedt EasyScript uitkomst.

Hou er rekening mee dat eigen (custom) html in verzoeksecties soms enige aandacht behoeft. Hiermee kan uw Exact consultant u ondersteunen.

Voorbeeld medewerker kaart

Merk op dat het geheel er rustiger en moderner uitziet. Pagina’s zijn zowel in de kijkmodus als de bewerkmodus voorzien van de nieuwe styling. Teams iconen zijn met behulp van JavaScript in een EasyScript sectie toegevoegd.

Moderne stijl Synergy

Voorbeeld werkstroom

Merk op dat de volledige functionaliteit behouden blijft.

Aangepaste werkstroomvelden

Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken: